lilllindgrensfoto

Gott nytt år!

Kategori: Fotografering, mitt stora intresse

ja, då var året 2011 över då, bara några timmar kvar tills de nya året inkommer. jag önskar er alla ett gott nytt år å hoppas alla får ha de bra!
Jag hittade lite random bilder på mitt öga å nå lampor ^^ gillar denna wunderbaum som pappa fick med när han köpte skotern sin haha. Ikväll blir det nog att åka till Tunisfjunis och äta mat, men sen vet jag inget mer.. Förhoppningsvis kommer bilder imorgon eller i övermorgon. Får önska er alla ett gott nytt år! 
// lill'lindgren

Lite bilder från dagens bus i snön..

Kategori: Allmänt

JormZappo ZappoZappo & JossJossJossJoss & ZappoJoss & ZappoJoss & ZappoJossJoss Joss ^^^^^^^^

Blogg?

Kategori: Allmänt

Jaha, har jag också skaffat blogg nu eller? Ja de verka int bättre ^^ Vet inte riktigt hur jag ska klara att hålla denna blogg igång, men vi får se hur de går. Imorrn är det nyårsafton, å de kommer förmodligen bli en helt ensam kväll.. Som de ser ut nu iallafall. Mor och far åker upp till ko-lia, broder Tobias åker till stan å festar, Jens och Esmee har inte planeat färdigt än. Så vi ser vad som händer.. Nu har jag tänkt att kila ut och fota lite, kanske kommer bilder sen! Vill bara passa på att tack Elin Eriksson för hjälpen med bloggen här! ♥ http://elinerikssonsfoton.blogg.se/  

/ lill'indgren

Elin här,

Kategori: Allmänt

Hallå Hallå!
Elin här, jag håller på att hjälpa min kompis Linda med hennes blogg! :)
Klicka på bilden för att komma till min blogg :)

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt