lilllindgrensfoto

Bakom ryggen..

Kategori: Allmänt

Säg bara såhär jag, sätt inga förutsatta meningar.
// lill'lindgren

Forever alone!

Kategori: Allmänt

Sitter och tvär myser i min tvär mysiga morgonrock och spypear ve André. Inte helt fel må jag säga. Mamma, pappa, Jens och Esmee han åkt till fjällen nu, lugnt och skönt hemma nu, bara hunna å jag! Tills på fredag då bror kommer hem.. Nu kanske man gett gå å lägga sig snart så man tar sig upp själv imorrn.. Jobbigt lägeeee!

// lill'lindgren

Only you..

Kategori: Allmänt

Otroligt seriös bild i mitten där! Ojah.. Tillbringade dagen i Solberg ve Sanna å lilleman, blev inte så jätte länge eftersom de börja vräka ner ve regn, å de sög ju.. Väglaget va tammefan de sämsta jag åkt på, på länge må jag säga. Tur Sanna kör som en gud hehe! Fick riktigt go Italiensk mat ikväll av Esmee också, de hade hon verkligen gjort bra. Nu väntar en väääääldigt slapp kväll med mys å tv tittande, sjukt trött. 

// lill'lindgren

Hotell Södraberget

Kategori: Allmänt

Några bilder från Hotell Södraberget, med söt Emelie!
Broder å jag kaaaan dampa lös ibland..
Shit, jag skämms över hur dålig jag är på att blogga, usch.. Några bilder från när jag och Emelie å Camilla var nere i Sundsvall på hotellet över en natt, konferens på torsdagen å Birsta på fredagen blev de! Tänker inte skriva mycke alls, för nu tänker jag äta mat! Ska försöka blogga så ofta jag kan, blir nog inga stora inlägg men..
// lill'lindgren

~ Man lär sig så länge man lever ~

Kategori: Allmänt


Månadens citat - Många människor försummar den lilla lyckan medan de väntar på den stora.

Bloggen va de ja, glömde faktiskt bort den för typ två veckor.. Jag har haft en sjukt rolig praktik vecka på Scania, man får verkligen skratta OCH, ta i på de arbetet haha.. De gör jag mer än gärna om! Fyndade ett par vääääldigt snygga å sköna jeans på Gina Trocot, en svart-vit/grå tröja från Cubus, och så köpte jag två styckna töjörhänger från Street Tatto. Sportlovet ha bara varit slappt hitentills, va på hockey matchen igår. Å VI ÄR I SLUTSPEL! Tvär kung ju ^^ På lördag är de Vinteryran och de ser jag verkligen framemot, sen på kvällen blir de förmodligen "partyyy" som min lilla Monkey beibi säger. De hoppas vi på!
//lill'lindgren