lilllindgrensfoto

Partyparty

Kategori: Allmänt

 
Har inte kunnat blogga på ett bra tag eftersom datorn varit sönder och att blogga på mobilen funkade inte.. Men nu har jag en ny dator :D Imorgon är det barnens dag och då blir det party party med trevligt folk! 

// lill'lindgren

Chillar dag.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Blev en lugn dag idag bara. Klev upp, duschade och så kom pappa hem och frågade om jag vill hänga med på jobbet ett tag. I lördags var de lite partyparty här hemma, riktigt trevligt må jag säga. Gjorde en ny header hit till bloggen också, som Elin hjälpte mig och fixa. Tack för hjälpen bruden! Tycker ny kan ta å kika in på hennes blogg också.  http://elinerikssonsfoton.blogg.se/

// lill'lindgren
 

Svenska norrland.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svenska norrland, regnigt och jävligt. Så gott som iallafall. Idag har jag hjälp pappa, Viktor och Jens med den nya hundgårn vi ska bygga å sätta upp, imorgon är det trodligtvis färdigt. Nästa helg drar jag och farsan till Junsele för björnprov med Joss, och sedan får jag förhoppningsvis besök av en otroligt efterlängtad pojke.. Han fylla år i veckan också, och jag måste ha fått den absolut fränaste tårtan. Och go' va'n! 

// lill'lindgren