lilllindgrensfoto

Choklad <3

Kategori: Allmänt

Helluuuuuuu. Tänkte bara ladda upp några bilder på mig, Viktors valp, Esmee, Jens, skotarn å en lins som gick sönder för pappa ^^ orkar inte skriva så jätte mycke för jag måste lägga mig å vila en stund, ont i huve värken som Felicia säger. Nu är allt fixat så jag ska få vara på Nordemansbil/Scania med Viktor i lilla Dövik å praoa.<3 Henkespenkey ska va där a, tro vem som ge upp först haha. De ha vöre väääääldligt mycke missförstånd nu på sistone, de gillas INTE! Gör bort mig hela tiden.. Aja, gjort e gjort å de gå inte att ändra på. Nu blire som sagt att lägga sig å vila, med en ALADDIN CHOCKLAD LÅDA PÅ BORDE :D hör heeeej!
// lill'lindgren

Sittar hemma helg, hemma sittar helg?

Kategori: Allmänt

Jomen tjaaa! Blir att sitta hemma en helg till och var hunnvakt te Viktors valp så han ska få köra skoter, igen. Känner att jag inte gjort något på huuuuur länge som helst nu.. Inte ofta jag är ve mina vänner på helgerna längre, oftast mycke annat för mig här hemma. Inte okej! Idag äre min rygg som e totalt död, känner att de e dax å knäcka den lite hehe. Ska nog ta å stänga av denhär dumburken en stund nu också, ont i öga :P Ni få hare så länge!
~ Slutar man drömma, då slutar man leva ~
// lill'lindgren

Tjena, läget?

Kategori: Allmänt

Världens stiligaste!Flinis!Flinis!Överskattat ve iphone ;)^^Nusco va tydligen jävligt gött!^^hahaha, någon som e intresserad av fläsk röven min.. Flinis!duktigt fotograf.Fint Jesper ^^Hampus (:Mattias :)Hahaha så fult, Måste ba få bju på snyggaste Flinis a x)
Haha, de ha vöre en king kväll alltså, eller. Eftermiddag.. Börja ve att man kom hem från skolan typ kl 1, då satte man sig i köket ve Flinis å börja äta, Nusco, och hon tog lite diskreta kort på min röv...! Runt kvart i 4 hör man 2 skotraar svänga in på gårn å de visa sig vara Hampus, Jesper och Mattias! De va mycke trevligt haha! Pappa kom hem så sent så jagå Flinis hann inte på simningen, men men. De kommer en söndag också! Näst sista bilden jag lagt upp nu, den är så klockren.. Hampus och Jesper sitter och härmar killen på youtube, "tjena, läget?". Så jävla fult x) Tack för dagen Flinis! Tack ni andra också ^^ Nu blire en snabb dusch sedan sängen typ, jääääävligt trött.. Pöss'n!

// lill'lindgren

Tankarna snurrar..

Kategori: Allmänt

Alltså jisses amalia va jag ha ont i huve just nu, helvetet va de spräng! Oj juste, hellu folket! Kommer en liten bildbomb på hunna typ. Hade ju Viktros valp här en dag, så han kunde köra lite skåååååter. Tankarna snurrar i huve å saknaden efter en älskad vän är enorm. Kan inte sova riktigt på nätterna heller så man sover i skolan och i bussen påväg hem.. Jag gör allt just nu för att inte tappa honom... Imorrn har man prov i SO, tör nog inte gå så jätte bra, hehe.... Orkar inte skriva nå mer just nu för jag ha så ont i huve, bäst jag går å lägger mig en stund. Men komentera tycker jag ni kan göra! Puss hej.

// lill'lindgren

Chillar ba!

Kategori: Allmänt

Hellu folkeeeeet! Just nu sitter jag bara och chillar i soffan i väntan på att jag ska få ork att klä på mig, gå ut å skotta snö å härja ve hunna! haha.. Några bilder på lilla stora tjocka Frans Frasse Fransson som hittade en väska att ligga i, och några bilder på lite scrapbookning jag förökte ge mig på åt käraste mormor Nanna som blir 65 år imorrn! Grattis te henne <3 Imorrn blire nog att åka te henne å gratta henne om inte en annan dag, och sedan lite senare blire middag hos en till "käraste", Viktor. Får se om jag tar en promis dit lite tidigare för att hjälpa han ve maten och lill valpen ^^ Nu ska jag försöka ta mig ut, bloggar när jag har tid.. Pössn!

//lill'lindgren

~ En sång för alla dom ~

Kategori: Allmänt

För alla dom som relaterar, till mycket slit men lite fleece att inkassera
dedikerar till knegartyper som bollar flera,
jobb för att tjäna mer, ett minimum för'tt existera.
För lillebror som blivit stor så himla snabbt
för pappa drog o mamma drar me sprit o lack
Men ingen hör och ingen ser så ingen vet
att d'en hemlighet han bär på i sin ensamhet
För varje tom själ som kämpar mot beroende
slaggar i källarutrymmen utan ett boende
Drömmer om varma nätter, hoppas på bättre dagar
långt bort från gatan o'att kunna sova med mätta magar
För lillasyster, som är så dyster
för juletider betyder att pappa aldrig'e nykter
En sång för alla er, som inte pallar mer
men håller huvet högt o vägrar falla ner,

En sång för alla dom som vågar drömma och håller hoppet vid liv
En sång för alla dom som står vid sidan och ser livet glida förbi
En sång för alla dom som förlorat något och aldrig funnit nån frid
En sång för alla dom, En sång för alla dom

tockholms stadssilhuetten, är det sanningen vi slåss mot
gatlyktor lyser upp himlen och hela kosmos.
De inte, snön som faller eller stjärnorna som lyser,
de en kall själ som bor vid en port o ständigt fryser.
För dig som somnar i din DUX helt solo
o drömmer om en partner i livet så ni kan bo två.
En sång för dig som alltid springer mot tiden
som kämpar på ditt kneg men aldrig hinner leva livet.
För de behövande, allena själar som trälar,
de som lever under ytan utan gälar.
O tiden i december de inte kylan som gör det sämre,
de ensamheten att va själv utan vänner.
Fattig som välbärgad, du ser om du tittar
de finns överallt där du får tomma blickar
staden e densamma, synd att människor förändras
och vi lever i en tid där människors standard försämrats


En sång för alla dom som vågar drömma och håller hoppet vid liv
En sång för alla dom som står vid sidan och ser livet glida förbi
En sång för alla dom som förlorat något och aldrig funnit nån frid
En sång för alla dom, En sång för alla dom
~
Jajamen, jag är totalt kär i denhär låten. Den stämmer så jävla bra. Nördar den typ hela ti'n, haha. Helgen ha vell vöre ganska lugn, igår kväll hade vi familjen Olofsson här på middag och senare kom Sanna, Jimmy och Amandus och hälsade på. Blev några groggar där för Jimmy, far och Fredrik.. Idag har det bara varit en slapp dag, tor en promenad med min ivriga lilla Joss ner på byn, mycke hundliv där så de gick som de gick ^^ Ser inte framemot en vecka till med skola, menmen. Bara att bita ihop! Käraste mor min fyllde år igår, hela 45 år.. Puss på're mamma! Nu sitter man och väntar på att Felicia ska komma och plocka upp mig så vi kan åka iväg och simma! Bloggar när jag ha nå vettigt att säga haha.

// lill'lindgren

Grymt dålig bloggare här!

Kategori: Allmänt

ja, va säg man. Jag skäms tammefan att jag e så dålig på uppdatera här.. han inte tage mig i tid och fotat, mycke i skolan å jag kommer hem ganska sen. men till helgen ska jag försöka ta några bilder! Har kommit på vart jag ska va när vi praoar vecka 9 iallafall, förhoppningsvis så blir de Nordemansbil/Scania hon käraste Viktor ^^ nu blir de en tablett ipren och film å hoppas på att jag ska få mindre ont i huve å bröna haha x) bye!

// lill'lindgren

Lite random bilder ^^

Kategori: Allmänt

Cp blå ljus.. ^^haha, lite random bild ;p
haha ja, här har vi lite failade bilder också.. ^^ åkte med pappa till trehörningsjö igår och hämtade ett lass.  ids inte skiva så mycket just nu, å ja. jag e värdelös på blogga. Så får jag några bra bilder lägger jag upp dom så fort jag kan. nu blire att kolla på psych, igen.. :p

// lill'lindgren

Bloggar efter skolan!

Kategori: Allmänt

Hinner inte blogga just nu. Tar de när jag kommer hem från skolan! Då blir de en del bilder osv.. 

// lill'lindgren

Tappat all kraft i min själ.

Kategori: Allmänt

Inte orkat uppdatera något här idag eller så. Jag har tappat kraften i allt. Spelar ingen roll vad det är. Vill bara sjunka igenom jorden å stanna där för evigt. Husum is the place to be fucked. "Den satt där den skulle" som Linalee sa. Glad att jag har vänner som orkar lyssna å stötta iallafall.. ♥
// lill'lindgren

Dagens onödiga köp.

Kategori: Allmänt


Så, dagent onödiga köp i staden. Tycker tröjan va skön och rätt så snygg, hårsprayen luktar gott, lösnaglarna, för att få ännu längre naglar å ringen va fin fiiiin. ^^ Har haft mycke roligt med mig lilla tjej idag, saknad va na! Känner att jag e totalt värdelös på blogga typ, vet inte va jag ska skriva.. Tipsa mig vettja. Seger till Sverige inatt iallafall, KÖÖÖÖÖNG! Men somnade int förän halv 6 i morse.. Nu blire att gå ner i källarn och fortsätta kolla på "Psych". Bye!

// lill'lindgren

FML!..

Kategori: Allmänt

lalalaaaa, en king låt här da, http://www.youtube.com/watch?v=CxS3JxCCu5I
Tjabaaa. Dagen ha vare heeeeel tör, eller vad jag ska säga. Inte gjort mycket alls, skottat lite snö från taket och tagit mig en promenad i kylan. De mesta är åt helvete nu, men jag vill inte visa de så mycket. Så jag ska försöka så gott de går att hålla humöret uppe. Imorrn blir det nog en halv dag i stan men älskade och efterlängtade "Flinalee", min lilla buksyster.. Kommer bli toppen! Nu sitter man och kollar på Modo-Timrå samt som jag laddar för att sitta uppe och titta på Sverige-Ryssland matchen inatt.

Har har vi en kung låt också ^^  http://www.youtube.com/watch?v=CxS3JxCCu5I

// lill'lindgren

Ja, lite burkar bilder med broder. Ski-doo rev 600.

Kategori: Allmänt

Det är ju som lite jobbigt å köra i detta före, klibb snön å fan, kunde ju ha komme kallsnön iställe! Tisdag och onsdag har jag i stort sätt spenderat nere hos Egnors i stallet där, 2 ridturer på tisdag och en nu idag. Snögaloppera, finns de nå härligare! Jag skulle ha tagit mig ner till såkallade "dövik" någon dag också, nu när de är rea på allt möjligt.. Får ser hur de blir. Nu har jag tänkt gå ner i källarn med min lilla källargubbe å kolla på filmen pysch som jag blivit tipsad om.
// lill'lindgren

Nytt år och nya jävla bekymmer, ja nu kör vi!

Kategori: Allmänt

Blev tyvärr inga bilder sen gårdagen, dåligt samvete över de! ^^ Va ett jävla liv på dom ställen vi besökte så, kanske int va någon bra idé :P Som sagt, nytt år och nya bekymmer. Låter väldigt bra, eller nå sånt liknande. En lugnt dag har då jag planerat idag, händer de något så följer då kameran med. Hade tänkt att jag ska skriva "månadens citat" varje månad som jag hitta i en kalender. 

Första citatet lyder, "Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv"

Önskar mest av allt att jag bara kunde glömma, men så enkelt är de inte. Kan inte bli så mycket värre än såhär.. Fuck this shit, yes.
// lill'lindgren