lilllindgrensfoto

Statin mid sweden cup.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
En bildbomb sen jag åkte till Klingre igår på Statin mid sweden cup för att fota lite och vare med min älskade Alva. Träffade även Jocke, Peter, Emma och Robert som jag fick skjuts hem av sedan, trevligt trevligt! 
 
// lill'lindgren
 
 
 

Industrial piercing, check!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Åkte till stan idag för att ta en indutrial piersing. Väldigt nöjd blev jag. Tack så mycke för hjälpen på Big street tatto, och tack mamma för att du lät mig göra de hehe! När de läkt blir de att sätta in en stav så de blir ser lite bättre ut. 

// lill'lindgren

Hem ljuva hem.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
Då ha man komme hem från Stockholm, sååå skönt.. Blir bara till att ta de lugnt idag så man orkar med något sedan. Bilder på de jag köpt kommer sen, byyyye!
 
// lill'lindgren

Träningsvecka.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Då va veckans träningsläger slut. Träffade en grymt härlig brud med en sjukt söt polle också, Iza och Basco. De gick väldigt bra att rida Fernando, och lite markarbete i de också. Har verkligen fäst mig vid den hästen nu, helt underbar! Imorgon blir det förmodligen att åka ner till stan, på Big street tatto och ta en Industrial piercing. Om dom nu har något tid över.. Tisdag får vi se om det blir Solefteå eller inte, och på onsdag drar jag ner till Stockholm! Nu blir de en snabb dusch och sen sängen. Go'natt!

// lill'lindgren
 
 

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Fullt upp med ridläger och allt just nu. Lägger ut bilder från lägret då jag får tid, söndag eller något sånt..

Längtan.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
Inte uppdaterat något här på ett tag, dåligt gjort av mig.. Nu blir det en veckas träningsläger i ridning och sen veckan efter de drar jag ner till Stockholm några dagar. Kommer bli så skönt att komma hemifrån ett tag!

// lill'lindgren