lilllindgrensfoto

Ta mig härifrån.

Kategori: Allmänt

Jag skulle kunna göra vad som helst för att få försvinna ett tag just nu. Ända jag har att säga..

Vart du än går.

Kategori: Allmänt

 
Om ditt hjärta slår, kommer jag vara med dig vännen vart du än går.

Tänkte bara säga att jag älskar dig min finaste vän & att jag alltid kommer finnas vid din sida oavsett vad som händer. ♥
 

När det va som bäst.

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hängde med mamma ut i skogen idag och plockade lite lingon, Zappo fick också följa med. Igår va man på Modos hemma match med trevligt folk, och efter de gick vi på max, där kvällen inte slutade så bra.. Taggar då inte en vecka i skolan, fyfan va drygt.. Nu blir de att baka kladdkaka med banan i och titta på Beck..
 
Vila i frid Joacim. ♥

Mammiii <3

Kategori: Allmänt

 
 
 
Inte bloggat på ett tag känner jag.. De rullar på i skolan och de är heeelt okej faktiskt. Joar va här igår, tittade på Jägarna 2, igen.. Hade so prov idag och jag failade satan kan jag säga, blir nog omprov eller något sånt haha.. Ska plugga lite på tyskan nu och sen ta en promis med Joss. Kan bli en riktigt skön kväll känner jag, japp japp.

// lill'lindgren

Dagarna rullar på

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är det dags för ridtävling på Solänget i Övik. Jag blir funktioner och banbyggare haha, men de känns bra de också. Mamma och jag ha bakat en kladdkaka med blockchoklad ikväll, så de blir att tjocka den sen ^^ Söndag blir de nog att åka upp till Norrtjärn för att jaga, känns sååååå jävla bra att de är igång igen! Nu blir de en snabb dusch och mys med älskling! Hunden alltså..

// lill'lindgren
 
 
 
 
 
 

Barnens dag.

Kategori: Allmänt

 
Va en kanon kväll/natt igår. Hörnell och Hampus kom förbi och hämtade mig runt 5 tiden, hoppade av vid Marco Polo i Gullänget för att träffa Regina och Emelie där å käka. Sen fick de bli en promenad in till stan för då var de fest hos Hörnell, hände en del saker under kvällen.. Kom hem halv 5-5 i morse och då gick de inte att sova, så de blev att dygna för mig. Men tack för kvällen alla fina människor! 

// lill'lindgren