lilllindgrensfoto

Älskade ögonsten.

Kategori: Allmänt

Kent och jag åkte till Nina en sväng när hon jobbade, jag fick som uppdrag att ta lite kort på henne för hon ska vara med å något reportage för Holmen skog. Från torsdag till fredag var man barnvakt åt lille man också, sen på fredag eftermiddag kom Sanna och hämtade oss så vi fick åka till Långviksmon på pizza buffé! Lördag kväll tog jag en lagomt lång promenad med min lilla ögonsten, som nu blivit stor.. Hela 12 månader snart! Tiden går så fort, känns som igår vi fick hem honom. Nu väntas gomaten, grillat blir de! 

// lill'lindgren

Andas..

Kategori: Allmänt

Nytt köp!
Helluuu. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Har inte kunnat bloggat så mycke eftersom min bror slog sönder min dator, hel skärmen spräcktes.. Blir att skicka in den och se vad som händer. Snart är det sisa, ingen aning vart jag ska vare eftersom jag tydligen inte få vara på folkets för bror min, men de skiter jag i tro jag.. Jag måste få umgås med mina vänner jag också! 

// lill'lindgren

Dagarna går

Kategori: Allmänt

Inte bloggat på länge, dååååligt gjort av mig.. Har åkt lastbil med pappa hela dagen typ, nu sitter man ute på altan och steker sig lite i solen. Imorgon blir de stan hela dagen, ska bli trevligt att träffa Felix. Lägger upp lite bilder sen tror jag. 

// lill'lindgren

Björntest

Kategori: Allmänt

Pappa skickade mig ett sms igår å skrev att den 11 augusti kl 06.00 ska vi vare i Junsele med denna krabat och gå ett björntest. Orka åka typ halv 4 för att få ett björntest ve hunn, haha.. Men de blir nog jätte spännande att se hur Joss agerar med björn! Nu taggar vi gramatik prov i tyska imorgon, eller noooot! Usch för de säger då jag, tur vi har påsklov snart!

"Den som är för gammal för att lära sig något nytt har trodligen alltid varit för gammal för att lära sig något nytt."

// lill'lindgren

Jag har känslor utan uppehåll

Kategori: Allmänt

Några bilder från fredag kväll/natt. Trevligt värre!