lilllindgrensfoto

De bara du kan

Kategori: Allmänt

 
De bara du kan. Älskar dig Joar. ♥

Bäbis!

Kategori: Allmänt

 
Bäbis, jag saknar dig.. ♥
 
Jag är väldigt dålig på att blogga nu för tiden, mycket hit och dit. Har precis varit ute på en promenad med Zappo ner på byn och tillbaka. Ska ta något att äta nu, och sen en varm dusch för att få upp värmen lite.. Bye!

Söta läppar

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
Tjabaaa. Tråkigt liv så jag lekte lite med kameran. Nu vill jag bara att veckan ska ta slut så de kan bli lördag någongång, då är det party dax igen!
 
 

Vila i frid älskade Jokk.

Kategori: Allmänt

 
 
 
Allt gick så fort, vi han inte med nånting innan de var för sent. Jokk fick vätska mellan lungorna och mellangärdet som gjorde att de tryckte ihop lungorna så han fick svårare att andas, sämre kraft och styrka, ork till något över huvud taget. Ända sen oktober jaken har jag och farsan tyckt att de inte riktigt ha varit lika mycke Go' i honom som de vare, men han jobbade på bra ändå.. I söndags fick pappa åka med honom till Vännäs för att få hjälp, men de hjälpte inte mycke. De slutade med att han fick somna in.. I sina bästa år va denna grabb, 5 år gammal och de fick sluta såhär. Kan inte sluta tänka på honom, de är som att mista en familjemedlem..
Vila i frid älskade Jokk. ♥

Det känns bra nu, med dig

Kategori: Allmänt

 
Älskade du, jag är så glad som har dig. De känns bra nu, sålänge jag får vara med dig. Vi har bråkat sjukt mycke nu på slutet, men de har ordnat sig. Att få se och träffa dig, känna din varma famn om mig varje dag, det gör mig stark. De är tufft hemma nu men du ger mig styrka till att orka och fortsätta kämpa. Vad skulle jag vara utan dig? Ingenting antar jag.. :)
Tyck om lilldu! ♥

Mamma lekte med saxen

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
Ja som ni ser så har jag klippt mig, jag å mamma lekte lite med saxen igår. Rätt nöjd ä jag :) Vi firade gammelmormor på 85 års dagen igår, fast hon fyller år nästa helg. Sen va de fest i Trehörningen, de levererade som fan kan jag säga. De gjorde Henke jävligt bra! :) Klev upp runt halv 12 idag, har inte gjort ett skit, bara lega framför tvn typ. Har gjort kokos pannacotta som vi ska äta till Solsidan. Bli bra hörs hej ^^